BLOG
Výpis článků
6 skvělých způsobů, jak otevřít zavařenou sklenici! Nedovolte Vašim emocím, aby vyšly na po...
Každou vámi objednanou sklenici nebo lahev vložíme do naší krabice tak, aby veškerá vámi objednaná p...
Recept: sirup z květů pampelišek. Sezóna pampelišek je v plném proudu a byla by škoda toho nevyužít...
Recept: Pesto z medvědího česneku Sezóna medvědího česneku si žádá minimálně jeden recept z „m...
JAK UCHOVÁVAT MED ? Med je vyjímečný přírodní produkt, který si jistě zaslouží vhodné skladování. S...
Tři vejce do skla Dnes se s vámi podělím o naši nejoblíbenější úpravu vajíček. Jedná se o s...
Veselé Velikonoce! Vážení zákazníci, náš tým vám přeje s přicházejícím jarem hojnost zdraví, lásk...
Jak na zavařování. V našem dnešním článku vám poradíme, jaký je podle nás ideální pracov...
Použít víčka typu steril nebo paster? Jaký je rozdíl mezi sterilací a pasterizací? Protože n...
Jak vybrat zavařovací víčka? Dříve se zavařovací víčka rozdělovala dle barvy těsnící gumy (bílá na ...
